WordPress Yang Baru Ku Kenali

WORDPRESS YANG BARU KU KENALI

wordpress,apa itu wordpress,kenali wordpress

Logo wordpress

                Masih baru dengan WordPress, tidak mengenali bagaimana WordPress berfungsi. Kini aku ada domain dan hosting, maka jalan terbaik untuk lebih dikenali ramai dengan cara membuat blog dengan template WordPress. Semoga aku lebih mengenali lagi fungsi-fungsi penting untuk membuat entri berasaskan WordPress.

             Walau bagaimanapun, bukan setakat ini saya harus saya kenali wordpress. Ini adalah permulaan langkah sebelum lebih memahami keadaan sebenar apa itu wordpress? bagaiman ia berfungsi? bagaimana tindakan seterusnya yang perlu diambil? Moga lepas ini ia akan lebih mengenalinya lagi.

Advertisements

Saya Menang Domain dan Hosting Percuma PakarNiaga.com Bukan Penipu

Blogger Top Star

Assalamualaikum….
Salam sejahtera…semua!!!


SAYA MENANG DOMAIN DAN HOSTING
 PERCUMA PAKARNIAGA.COM BUKAN PENIPU
 
 
 
 
               Mula-mula penyertaan saya sekadar ingin mencuba, saya dah lupa di mana saya terjumpa tawaran ini, kalau tak silaplah di blogsyarih.com atau adarain.com. Apapun keinginan saya  semakin membuak-buak setelah melihat peserta lain meneka satu persatu jawapannya. Kebetulan saya ada blog yang baru, (blogspot)  masih dalam mencari identiti yang sesuai @niche@tagline yang paling top dan hot. Tak sangka pula saya menang tempat pertama Domain dan Hosting percuma setelah bersaing dengan rakan-rakan peserta yang memang hebat dalam pakar tekaan. Rezeki daripada Allah Taala tiada siapa dapat menahannya.
                   Setiap minggu, peserta perlu memberi jawapan yang tepat atau hampir tepat. pihak penganjur hanya memilih 3 peserta sebagai pemenang dan satu peluang untuk cabutan bertuah. Peluang ini dicabut berapa banyak jumlah penyertaan…

View original post 358 more words

Saya Menang Domain dan Hosting Percuma PakarNiaga.com Bukan Penipu

Assalamualaikum….
Salam sejahtera…semua!!!


SAYA MENANG DOMAIN DAN HOSTING
 PERCUMA PAKARNIAGA.COM BUKAN PENIPU
 
 
 
 
               Mula-mula penyertaan saya sekadar ingin mencuba, saya dah lupa di mana saya terjumpa tawaran ini, kalau tak silaplah di blogsyarih.com atau adarain.com. Apapun keinginan saya  semakin membuak-buak setelah melihat peserta lain meneka satu persatu jawapannya. Kebetulan saya ada blog yang baru, (blogspot)  masih dalam mencari identiti yang sesuai @niche@tagline yang paling top dan hot. Tak sangka pula saya menang tempat pertama Domain dan Hosting percuma setelah bersaing dengan rakan-rakan peserta yang memang hebat dalam pakar tekaan. Rezeki daripada Allah Taala tiada siapa dapat menahannya.
                   Setiap minggu, peserta perlu memberi jawapan yang tepat atau hampir tepat. pihak penganjur hanya memilih 3 peserta sebagai pemenang dan satu peluang untuk cabutan bertuah. Peluang ini dicabut berapa banyak jumlah penyertaan yang terkumpul dari pusingan pertama hingga ke pusingan ke 7. Walaupun saya menjadi peserta pusingan ke 4, namun dapat mengalahkan peserta lain dengan artikel/entri yang dihasilkan, kerana setiap artikel yg dihasilkan akan diberi 2 penyertaan.
 

Siapkah Pemenang Bertuah?

 
domain percuma,pakarniaga.com,pemenang teka sticker iaitu kamil salleh (bloggertopstar.blogspot.com), tempat pertama,clue,jawapan tepat.
Teka Iklan Sticker – PakarNiaga.com
Jawapan sebenar: RM1.00
 
P/S – Saya telah membuat analisis tentang jawapan yang sememangnya tepat dan telah memberi komen di entri “Domain percuma (keputusan minggu ke 6)”, tapi ramai yang tidak ambil perhatian clue yang saya berikan. Lihat komen saya:
 
 
” Setelah dianalisis daripada minggu pertama hingga minggu ke 6, hanya minggu ke 4 sahaja ada yang meneka hampir tepat. Apabila keputusan mingguu ke 6 pula, ada peserta menjawab dengan tepat. Saya akan pilih untuk minggu terakhir ini dengan jawapan yang saya berikan dahulu yang saya rasakan memang tepat” Komen inilah yang memberi saya kekuatan untuk terus berada di tempat pertama.
 
 
             Sementara peserta lain yang tidak berjaya akan mendapat RM5.00, ia dikreditkan di http:www.domainmurah.pakarniaga.com. Boleh digunakan untuk membeli domain di masa akan datang.
              Ada lagi cabutan bertuah selepas ini, nantikan keputusannya bila-bila masa dari sekarang. Ada hadiah menarik menanti semua peserta. Inilah kebaikan bila menyertai peraduan di PakarNiaga.com.


                  Di masa akan datang PakarNiaga.com akan mengadakan lagi peraduan/contest. Nantikan kemunculan peraduan/contest lain di masa akan datang. PakarNiaga.com bukan penipu, malahan banyak lagi kemudahan yang ada pada mereka yang anda tidak ketahui.
Untuk mendapatkan info terkini dan keterangan lebih lanjut, sila FOLLOW di sini: 

 

 

Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2013

Selamat sejahtera……..
Rahmatilah rakanku sekalian….

WAKTU BERBUKA PUASA DAN IMSAK 2103



salam ramadhan al-mubarak, selamat berpuasa


             Selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak 1434 Hijrah. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa yang bermula pada 1 Ramadhan 1434H bersamaan 10 Julai 2013M. Semoga anda mendapat kerahmatan, kesejahteraan, keampunan, kemuliaan dan ganjaran pahala berganda oleh Allah Taala di dunia dan di akhirat. Insya Allah…

                   Keampunan dan kemaafan dipinta di sepanjang kita berkelana di alam maya untuk semua rakan-rakan, tidak kira di mana berada. Semoga puasa anda diterima oleh Allah Taala. Insya Allah.

             Jadual Waktu Berbuka Dan Waktu Imsak Di Seluruh Malaysia. Di bawah adalah senarai negeri-negeri di seluruh Malaysia. Anda boleh klik negeri mana anda berada!

Niat berpuasa di bulan Ramadhan dan doa ketika berbuka puasa.




               

Peluang Terakhir Domain Dan Hosting Percuma Untuk Anda

Assalamualaikum….
Salam sejahtera…….
Salam 1 Malaysia……..semua…!!!

PELUANG TERAKHIR DOMAIN DAN HOSTING PERCUMA UNTUK ANDA


domain,hosting,free,percuma,teka,meneka,cuba teka, jawpan tepat,
Domain Dan Hosting Percuma sumbangan http://www.PakarNiaga.com

              Setelah saya menyertai peraduan meneka ini, saya dapati masih ramai lagi yang ragu-ragu nak sertai. Itu tidak mengapa, kerana peluang ini adalah peluang terakhir sebelum pihak pakarniaga.com melabuh tirainya. Semoga peluang yang terakhir yang diberikan oleh pihak penganjur tidak harus dilepaskan begitu saja.


               Kalau anda beli di pasaran harganya lebih kurang RM 250 ke atas. Oleh kerana ia memerlukan pengetahuan yang teknikal & modal, mungkin ramai yang mengambil sikap tunggu & lihat. Jika diberi tugasan ini kepada designer atau webmaster untuk setupkan weblog WordPress, cas dikenakan untuk setup weblog ini paling minimum sahaja sudah RM100.00. Servis design blog yang murah sekitar RM250  & ke atas. Kos domain & hosting tidak termasuk lagi dalam pakej.

                Apa ditunggu lagi masih ada peluang untuk anda sertai, jika mahu nama anda tersenarai sebagai pemenang bertuah dan dapat memiliki domain dan hosting idaman anda. Untuk menyertai sila rujuk di halaman ini:

               Jika anda mahu domain dan hosting percuma boleh sertai peraduan yang telah dijalankan oleh pihak PakarNiaga.com. Apa yang anda perlu lakukan adalah meneka sticker yang telah dilekatkan di sebuah cermin belakang kereta. Lihat foto di bawah :


CLUE: RM 0.00 Hingga RM 2.00
Domain Percuma / Teka Iklan


 Apakah Hadiah Yang Ditawarkan?                         

TEMPAT PERTAMA
  1. Domain .COM / .NET / .ORG / .INFO / .BIZ PERCUMA!
  2. Hosting 2GB PERCUMA!
  3. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
  4. Peluang berganda di cabutan bertuah pada akhir kempen.
TEMPAT KEDUA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!
  2. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
TEMPAT KETIGA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!


P/S: Hebatkan hadiah yang ditawarkan.

Senarai Nama Yang Dah Menyertai:
Berikut adalah senarai nama peserta terkini dan jumlah penyertaan yang layak untuk cabutan bertuah.
  1. Kamil Salleh (14 penyertaan | 2+2) – Peserta minggu ke-4
  2. Sara (11 penyertaan | +2) – Peserta paling ‘hot‘ di Pakar Niaga
  3. Bahrain (11 penyertaan | +2) – Pemenang cabutan bertuah minggu ke-3
  4. Eryati (4 penyertaan | +0) – Peserta baru minggu ke-5
  5. Syarih (2 penyertaan | +2) – Peserta saat akhir minggu ke-3
  6. Shammira (3 penyertaan) – (Gegurl & blogger cun dari Jitra, Kedah)
  7. Kakiblog (2 penyertaan) – blogwalker paling aktif
  8. Kamil (2 penyertaan) – Peserta minggu ke-4
  9. Danial Naim (2 penyertaan) – Peserta minggu ke-4
  10. Ruzami Salleh (1 penyertaan)
  11. Najibmisbah (1 penyertaan)
  12. Adzril Maizan (1 penyertaan)
  13. Mrhanafi (1 penyertaan)
  14. Joe (1 penyertaan)
  15. Suhaimi Jainal (1 penyertaan)
  16. Mungkin Nama Anda Sebagai Peserta Yang Berjaya???
Siapa peserta bertuah yang dah memenanginya.

PENGHARGAAN

Sebagai tanda penghargaan, kami sekali lagi ‘highlight’ semula pemenang cabutan bertuah minggu ke-3. Pihak kami ingin mengucapkan TAHNIAH! kepada pemenang cabutan bertuah di minggu ke-3, yakni saudara Bahrain aka AkuBahrain (akubahrain.com)
TAHNIAH!  TAHNIAH! TAHNIAH!
Beliau telah memiliki weblog nya yang bernama:-
                 Jika anda berminat dan inginkan domain dan hosting percuma boleh sama-sama menyertainya. Peluang ini adalah pusingan minggu ke 7 , sebelum cabuatan bertuah akan dilakukan. Sila rujuk dan ikuti dahulu di sini:
 Cik/En./Tuan/Puan juga boleh FOLLOW  di Twitter mereka seperti berikut:-
 Atau pun juga LIKE fanpage mereka di:-
Kempen Terbaru!
Minggu 7 – 3 jawapan = 3 penyertaan
BERITA BAIK!
2 penyertaan tambahan akan diberikan kepada rakan-rakan yang membuka artikel untuk mempromosikan kempen ini di blog masing-masing. Ia diberi setiap kali terdapat artikel atau entri baru dibuka. Lebih banyak anda membuka entri atau artikel baru mengenai kempen ini, lebih banyak penyertaan anda!
Minggu ke-7 ini, kami sekali lagi memberi peluang yang sama. Peserta boleh menjawab 3 jawapan & layak memperoleh 3 penyertaan untuk kempen cabutan bertuah ini.
Penyertaan berakhir pada 11 Julai 2013 jam 11.59PM & keputusan akan dimaklumkan pada 12 Julai 2013 jam 1.00PM.

Sekian, terima kasih…..

Siapa Mahu Domain Dan Hosting percuma

Salam sejahtera….semua!!!


SIAPA MAHU DOMAIN DAN HOSTING PERCUMA



promosi, domain percuma , hosting percuma, free, masih berlangsung, pusingan ke-6.
Promosi Domain Percuma


              Siapa tidak mahu domain dan hosting percuma. Pasti anda semua mahukannya. Nah…sekarang masanya untuk anda memilikinya secara percuma. Bagaimana cara hendak mendapatkan secara percuma? Tunggu dulu…..!!!
              PakarNiaga.com telah mengadakan peraduan/contest, teka berapa kos sticker aka RM0.00 hingga RM2.50 sebagai klue. Pada pusingan 1 hingga ke 5, hanya 1 orang sahaja yang berjaya meneka dengan tepat. Ini bermakna 2 orang lagi peserta yang bertuah akan dapat memilikinya secara percuma.
Domain Percuma – Teka Iklan Klue Di Antara RM0.00 Hingga RM2.50
 PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!

DOMAIN PERCUMA

.Com / .Net / .Org / .Info / .Biz
 +
UPDATED!!!
HOSTING 2GB BERNILAI RM150.00
PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!

SINOPSIS KEMPEN DOMAIN PERCUMA PAKAR NIAGA

Kempen sebegini  adalah suatu peluang untuk rakan-rakan blogger yang mempunyai impian untuk menaiktaraf pengetahuan mereka dalam dunia blogging tanpa sebarang modal. Ramai rakan blogger yang bermula dengan platform sistem CMS (pengurusan kandungan) dari Blogger mengimpikan untuk memiliki weblog melalui platform WordPress atau mengimpikan untuk setanding dengan rakan-rakan blogger yang telah terkenal seperti Denaihati, Amanz, MohdFairiz aka Reezluv dan sebagainya.
Oleh kerana ia memerlukan pengetahuan yang teknikal & modal, mungkin ramai yang mengambil sikap tunggu & lihat. Jika diberi tugasan ini kepada designer atau webmaster untuk setupkan weblog WordPress, cas dikenakan untuk setup weblog ini paling minimum sahaja sudah RM100.00. Servis design blog yang murah sekitar RM250  & ke atas. Kos domain & hosting tidak termasuk lagi dalam pakej.
Iya lah, hasil pendapatan di blog peribadi belum ‘masyuk’ lagi.. Bila dah nak ‘famous’ sikit dan dah ada modal, baru ‘upgrade’.
Hal ini suatu pengalaman yang pernah kami lalui juga. Tak mustahil sebahagian dari kita akan bertindak sedemikian juga.
Perjalanan dunia blogging Denaihati juga sama iaitu bermula dari platform blogger & kemudiannya beralih ke platform WordPress untuk mendapatkan autoriti & fungsi pengurusan blog yang lebih dinamik & canggih. Suatu pilihan yang tepat & sangat bijak! Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang telah berjaya menempah nama di persada tanah air!
Dengan memiliki domain & hosting sponsor dari Pakar Niaga, anda boleh setup blog Wordpess kurang dari 1 minit! Semudah 1 klik! Ya! benar! Setup weblog WordPress tidak lagi sesukar dahulu! Hosting yang canggih & disediakan puluhan sistem web dengan proses pemasangan automatik! Tak percaya, cubalah.. ^_^


Bagaimana Cara Nak Dapatkannya?

           Anda hanya perlu daftar di sini bahagian “Promosi Domain Percuma” dan ikut setiap arahan dan syarat-syarat mudah yang perlu anda lakukan. Ramai yang dah join untuk merebut domain percuma ini. Anda semua ….bila lagi. Peluang masih terbuka luas…..sesiapapun boleh sertai.  

PESERTA 

Antara peserta yang terlibat  bergiat aktif adalah:-
  1. Adril Maizan
  2. Mrhanafi
  3. Sara
  4. Bahrain
  5. Joe
  6. Suhaimi Jainal
  7. Kakiblog
  8. Shammira
  9. Syarih
  10. Najibmisbah
  11. Ruzami Salleh
  12. Daniel Naim
  13. Kamil
  14. Kamil Salleh
  15. Eryati


ni suatu peluang yang baik!

Masih ada peluang untuk menjawab & mengumpul jumlah penyertaan!
Maka hadiah Domain Percuma & Hosting Percuma ini dibawa lagi ke minggu ke-6.
TEMPAT PERTAMA
  1. Domain .COM / .NET / .ORG / .INFO / .BIZ PERCUMA!
  2. Hosting 2GB PERCUMA!
  3. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
  4. Peluang berganda di cabutan bertuah pada akhir kempen.
TEMPAT KEDUA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!
  2. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
TEMPAT KETIGA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!
Minggu ke-6 ini  tiada cabutan bertuah. Tetapi jumlah penyertaan terkumpul akan dibawa ke cabutan bertuah seterusnya atau setelah cukup 3 pemenang utama
Bilangan penyertaan ini adalah berdasarkan bilangan jawapan terkumpul yang telah dijawab oleh peserta dari minggu 1 hingga minggu ke-5.
Minggu 1 –  1 jawapan = 1 penyertaan
Minggu 2 – 2 jawapan = 2 penyertaan
Minggu 3 – 2 jawapan = 2 penyertaan
Minggu 4 – 2 jawapan = 2 penyertaan
Minggu 5 – 2 jawapan = 2 penyertaan
Kempen Terbaru!
Minggu 6 – 2 jawapan = 2 penyertaan
BERITA BAIK!
2 penyertaan tambahan akan diberikan kepada rakan-rakan yang membuka artikel untuk mempromosikan kempen ini di blog masing-masing. Ia diberi setiap kali terdapat artikel atau entri baru dibuka. Lebih banyak anda membuka entri atau artikel baru mengenai kempen ini, lebih banyak penyertaan anda!
Minggu ke-5 ini, kami sekali lagi memberi peluang yang sama. Peserta boleh menjawab 2 jawapan & layak memperoleh 2 penyertaan untuk kempen cabutan bertuah ini. Penyertaan berakhir pada 4 Julai 2013 jam 11.59PM & keputusan akan dimaklumkan pada 5 Julai 2013 jam 1.00PM.
5. Cik/En./Tuan/Puan juga boleh FOLLOW mereka di Twitter seperti berikut:-
6. Atau pun juga LIKE fanpage kami di:-
P/S: Selamat Berjuang….untuk sebuah domain idaman kalbu….

Apa Itu Login Wang

Salam sejahtera…….


APA ITU LOGIN WANG




Program terbaru dan Pertama di Malaysia!
 Hanya dengan login sahaja boleh dapat wang.Daftar Percuma.
Hadiah menarik lagi. Ada iPhone, DELL Laptop, Vivaz Sony Ericsson.
Jadi yang terawal. Saya telah berdaftar di sini


         Ada banyak hadiah andaakan dapat  jika  mendaftar sebagai ahli. Ahli terdiri daripada biasa, biz dan VIP. Setiap kategori ada tawaran istimewa menanti anda. Bila saja anda mendaftar dan mengesahkan pendaftaran, Rm0.50 akan diberikan dalam bentuk  token. Anda akan diberi token setiap hari, jika anda login di LoginWang.com (bila mendaftar).


Contoh Pendapatan Terkini (baru daftar)



              Ini adalah pendapatan yang dapat untuk hari ini, jika esok akan menjadi RM1.00,  jom anda dijemput untuk mendaftar di link di atas atau banner di atas.  Jom serbu… rakan-rakan ku sekelian.

Pendapatan Terkini (Belum Bayar)

 Jumlah Hari Login 6 hari
 Pendapatan Login RM 3

 Jumlah Tajaan Percuma 6 ahli Detail
 Jumlah Tajaan BIZ 0 ahli Detail
 Pendapatan Tajaan BIZ RM 0
 Jumlah Tajaan VIP 0 ahli Detail
 Pendapatan Tajaan VIP RM 0
   

 Pendapatan Terkumpul RM 3


Pakej Pilihan Terletak Pada Anda



offeroffer



PAKEJ PERCUMA
Login Harian RM 0.50
Taja Ahli VIP RM 5.00
Taja Ahli BIZ RM 2.00
Kredit 0.00
Min Withdraw RM 100.00


Produk untuk PAKEJ BONUS
Software TIADA

                                                      PAKEJ PERCUMA


PAKEJ BIZ (RM100)
Login Harian RM 1.00
Taja Ahli VIP RM 30.00
Taja Ahli BIZ RM 20.00
Kredit 100.00
Min Withdraw RM 50.00 / RM 100.00


Produk untuk PAKEJ BIZ
Software 100 Software PERCUMA!


UPGRADE Sekarang

                                                       PAKEJ BIZ



PAKEJ VIP (RM300 RM200)
Login Harian RM 2.00
Taja Ahli VIP RM 80.00
Taja Ahli BIZ RM 40.00
Kredit 200.00
Min Withdraw RM 50.00 / RM 100.00


Produk untuk PAKEJ VIP
Software 200 Software PERCUMA!


UPGRADE Sekarang


                                                      PAKEJ VIP

           Apa tunggu lagi, bertindak dari sekarang sebelum orang lain menyambarnya. Gunakan peluang yang terhidang ini dengan sebaik-baiknya. Jom mari pakat ramai-ramai mendaftar dan menjadi ahli.  Banyak tawaran dan ganjaran diperolehi apabila anda mendaftar.


SUMBER: LoginWang.com


Keputusan Terkini Domain Percuma Daripada PakarNiaga.com

Assalamualaikum…
Salam sejahtera…….



KEPUTUSAN TERKINI DOMAIN PERCUMA DARIPADA PAKARNIAGA.COM



PakarNiaga,domain percuma, free
Domain Percuma – PakarNiaga.com

        Peluang masih terbuka, domain dan hosting akan diberi secara percuma. Ia masih dibuka untuk semua. Peluang begini jangan dilepaskan begitu saja, perlu direbut dengan sebaik mungkin. Jom mari kita sama-sama rebut dan sahut cabaran ini. Dimana boleh mendapatkannya? Betul ke ni…! Jom lihat di bawah kalau anda tidak mempercayainya.

            
 PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!

DOMAIN PERCUMA

.Com / .Net / .Org / .Info / .Biz
 +
UPDATED!!!
HOSTING 2GB BERNILAI RM150.00
PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!

>> Domain Percuma (Keputusan 5) (21 Jun – 27 Jun 2013)<< Masih berlangsung.
Sila lihat keputusan terdahulu di sini.
>> Domain Percuma (Keputusan 4) (14 – 20 Jun 2013) <<
Domain Percuma (Keputusan 3) (7 Jun – 13 Jun 2013 )
Domain Percuma (Keputusan 2)
  (31 Mei -6 Jun 2013 )
    Domain Percuma (Keputusan 1)  ( 24 Mei – 30 Mei 2013 )

             Cuba lihat peserta-peserta yang dah sama-sama menyertai Peraduan Cuba Teka Sticker. Cuba teka, berapa kos kasar untuk menghasilkan atau membuat pelekat (stiker) iklan bertanda Pakar Niaga.com tersebut?


            Jika Cik/En./Tuan/Puan berjaya menjawab dengan tepat atau sesiapa yang dapat keputusan yang paling hampir akan diberi Domain Percuma*!

PESERTA 

Antara peserta yang terlibat  bergiat aktif adalah:-
  1. Adril Maizan
  2. Mrhanafi
  3. Sara
  4. Bahrain
  5. Joe
  6. Suhaimi Jainal
  7. Kakiblog
  8. Shammira
  9. Syarih
  10. Najibmisbah
  11. Ruzami Salleh
  12. Daniel Naim
  13. Kamil
  14. Kamil Salleh
  15. Mungkin Anda?
        
           BERITA BAIK!

2 penyertaan tambahan akan diberikan kepada rakan-rakan yang membuka artikel untuk mempromosikan kempen ini di blog masing-masing. Ia diberi setiap kali terdapat artikel atau entri baru dibuka. Lebih banyak anda membuka entri atau artikel baru mengenai kempen ini, lebih banyak penyertaan anda!

KEPUTUSAN

1. Cabaran akan berakhir pada   27 Jun 2013,  tepat jam 11.59PM.
2. Keputusan akan dimaklumkan pada 28 Jun 2013 jam 1.00PM. Keputusan adalah muktamad.
3. Hadiah Domain Percuma & Hosting Percuma tidak boleh ditukar kepada wang ringgit & tidak boleh bertukar milik atau dijual pihak ketiga.

4. Untuk mendapatkan info terkini dan keputusan dengan lebih cepat, sila FOLLOW di sini: 


5. Cik/En./Tuan/Puan juga boleh FOLLOW kami di Twitter kami seperti berikut:-

6. Atau pun juga LIKE fanpage kami di:-

>> http://www.facebook.com/pakarniaga    

Credit/sumber: http://www.pakarniaga.com/

             Selamat berjuang semua…pasti anda salah seorang pemenang bertuah.

Sekian, terima kasih….


Berita Baik Domain Percuma Masih Dibuka

Assalamualaikum…….
Salam sejahtera…………..

BERITA BAIK DOMAIN PERCUMA MASIH DIBUKA

                 
domain, percuma, free, sesiapa saja, berita baik, masih dibuka.
              Pastinya ramai yang masih tidak percaya….domain percuma akan diberikan secara percuma  (free) kepada sesiapa saja,  siapa lagi kalau bukan PakarNiaga.com. Mereka membuka promosi ini semenjak 24 Mei 2013 lagi.                 

            Keputusan telah diumunkan pada 21 Jun 2013, jam 2.00 pm. Namun tiada seorang pun dapat meneka dengan tepat. Maka peluang ini masih dibuka untuk minggu ke 5. Mungkin akan diadakan setiap bulan dan mungkin juga dua kali seminggu atau sekali seminggu. Oleh itu anda digalakkan untuk turut serta memeriahkan pertandingan (meneka) ini. Gunakan peluang keemasan ini untuk terus bersama.

BERITA BAIK!


PENYERTAAN (MASIH DIBUKA!!!)

1. Terbuka kepada sesiapa sahaja kecuali ahli keluarga & kakitangan Pakar Niaga.
2. Untuk menyertai cabaran ini, pastikan anda telah FOLLOW PakarNiaga.com.
2 penyertaan tambahan akan diberikan kepada rakan-rakan yang membuka artikel untuk mempromosikan kempen ini di blog masing-masing. Ia diberi setiap kali terdapat artikel atau entri baru dibuka. Lebih banyak anda membuka entri atau artikel baru mengenai kempen ini, lebih banyak penyertaan anda!

KEPUTUSAN

1. Cabaran berakhir pada  30 Mei 2013, 
06 JUN 2013,
13 Jun 2013
20 Jun 201327 Jun 2013 tepat jam 11.59PM.
2. Keputusan akan dimaklumkan pada 28 Jun 2013 jam 1.00PM. Keputusan adalah muktamad.
3. Hadiah Domain Percuma & Hosting Percuma tidak boleh ditukar kepada wang ringgit & tidak boleh bertukar milik atau dijual pihak ketiga.
4. Untuk mendapatkan info terkini dan keputusan dengan lebih cepat, sila FOLLOW mereka di sini:
                  
5. Cik/En./Tuan/Puan juga boleh  FOLLOW  mereka di Twitter seperti berikut:-
6. Atau pun juga LIKE fanpage mereka di:-
             Tidak sah jika tidak disertakan dengan hadiahnya. Apakah hadia-hadiahnya hinggakan ramai yang menyertainya. Diantara hadiahnya ialah : 

HADIAH


  1. Pemenang bertuah akan disponsor  Domain .Com / .Net / .Org / .Info / .Biz  secara  PERCUMA!
  2. UPDATED! Hosting Percuma 2GB! Ya Percuma!!!! -atau-
  3. UPDATED! Jika Cik/En./Tuan/Puan menggunakan blog dari blogger atau mempunyai blog .blogspot.com sendiri, kami bantu UPGRADE kan blog menggunakan Domain yang anda menangi secara PERCUMA!!! Tiada lagi .blogspot.com…. Baru blog lebih gempak!
  4.  Peluang untuk memenangi lagi Domain Percuma melalui cabutan bertuah & hadiah-hadiah yang  sedang dirahsiakan.. Rahsia, rahsia….
TEMPAT PERTAMA
  1. Domain .COM / .NET / .ORG / .INFO / .BIZ PERCUMA!
  2. Hosting 2GB PERCUMA!
  3. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
  4. Peluang berganda di cabutan bertuah pada akhir kempen.
TEMPAT KEDUA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!
  2. BONUS! Diberikan akaun sebagai Manager Prepaid PakarSMS yang bernilai RM89.90. Disponsor oleh PakarSMS.net
TEMPAT KETIGA
  1. Hosting 2GB PERCUMA!
CABUTAN BERTUAH
           Ada diadakan cabuatan bertuah untuk minggu-minggu berikutnya, pastikan anda sentiasa mengunjungi laman web mereka setiap masa.

Sekian, terima kasih…Wassalam….!!!